Al jaren droom ik ervan, maar het bleef bij dromen. Nu naar het einde van mijn opleiding toe, ging er in mijn hoofd veel veranderen en groeide mijn droom langzamerhand uit tot realiteit.

Zo begon ik met het doorhakken van een knoop; meer part-time werken, wat ik mijn werkgever vertelde eind juli… per 1 oktober in gegaan. In mijn privé leven heb ik meer vrije tijd gecreëerd; diverse vrijwilligerswerkzaamheden heb ik opgegeven, met pijn in mijn hart; o.a. secretariaat en instructeur bij Jachthonden Delfland en penningmeester SOWAT badmintonvereniging.

Eind september ben ik naar een startersdag geweest bij de Kamer van Koophandel, jemig wat een energie krijg je van die mensen die een eigen bedrijf gaan starten… ik kreeg er alleen maar meer zin in.

Advies om te zorgen dat je bij de start een website hebt, zie hier het resultaat van een maand lang de website vullen en inrichten (kijk gerust even rond, tips zijn welkom).

En dan uiteindelijk de grote dag; 27 oktober naar de KvK om officieel in te schrijven; Per 1 november 2017 is Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy een feit!

Ineens ben ik dan Directeur, Boekhouder, IT-er, Public Relations, Planner, Salesmanager en Interieurverzorgster van mijn eigen eenmansbedrijfje.

Momenteel gaat de meeste tijd zitten in het afronden van mijn opleiding en de voorbereidingen voor 2018. Maar ik heb leuke ideeën, dus kom gerust terug!

Ik heb er zin in!