Inschrijvingen zijn begonnen, de avonden worden weer langer. 

Begin april zullen er twee groepen starten, een A training en een B training. Omgeving Zuid-Hollandse Eilanden. De training werkt naar een clubdiploma of SJP diploma toe, maar omdat die onderdelen vaak wat eentonig zijn, zullen er ook combinaties van onderdelen geoefend worden.

Tijdens deze trainingen wordt er met dummies gewerkt, maar voornamelijk met diverse soorten wild vanuit de schadebestrijding.

Natuurlijk wordt er positief getraind, maar daarbij mag je gerust je hond en jezelf een beetje uitdagen, immers willen we die lat “langzaam” wat hoger gaan leggen. Durf jij die uitdaging aan? Als je interesse hebt, laat het snel weten er zijn nog 1 tot 2 plaatsen vrij. Kijk op deze pagina en vul de gegevens in, dan neem ik snel contact met je op.

De A training…

…is voor 4-5 combinaties. Deze training is voor honden welke al aardig meedraaien bij Workingtests op B2 niveau of Meervoudige Apporteer Proeven (MAP) op B niveau en of zelfs al een A diploma hebben. Deze training zal opbouw bevatten om workingtests en/of weervoudige apporteer proeven te kunnen lopen op A niveau, denk hierbij aan slepen, dirigeren, maar ook verleiding op grotere afstand leren negeren, zoals kruisende slepen, over valplaatsen een dirigeren, etc… Zeg maar “hogere wiskunde” voor honden! Deze groep zal niet groter zijn dan 4-5 combinaties, omdat de oefeningen vaak over grotere afstand zijn en dus meer tijd kosten.

De B training…

…is voor max 6 combinaties. Deze training is voor honden welke een C diploma hebben of de jeugdtraining doorlopen hebben, want er is een goed basis gehoorzaamheidsniveau gewenst. De onderdelen voor het B-diploma kan je hier vinden in “het rode boekje” van ORWEJA.

Dus bij interesse, laat het snel weten er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk op deze pagina en vul de gegevens in, dan neem ik snel contact met je op.