De basistraining voor alle sporten is vrijwel gelijk, ongeacht welke kant je op wilt; jachttraining, behendigheid, speuren, noem maar op.

Momenteel zijn er diverse aanmeldingen voor jeugd, dan wel puppy trainingen, maar de lesdagen zijn al aardig volgepland. In verband met de vele aanmeldingen voor onder andere puppy en jeugd jachttraining, hebben Cindy Bons en ik besloten om te gaan samenwerken.

Cindy volgt zelf ook diverse jacht en apporteersport trainingen met haar Flatcoated Retriever Kaley, dus weet zeker wel waar de raakvlakken liggen. Cindy Bons is een geaccrediteerd kynologisch instructeur met dezelfde instelling en uitgangspunten als Dog Nosy: De goede relatie tussen baas en hond behouden of de relatie verbeteren, door middel van trainen op basis van een op positieve beloning gerichte manier. Cindy heeft haar eigen hondenschool, welke zij weer aan het opstarten is, na haar verhuizing naar Oostvoorne.

Als je meer over Cindy wil weten, stelt zij zich hier voor: CINDY BONS