Het jaar is voor mij begonnen met en bijzondere beslissing; Het jaar is 2020, ik ben 50 jaar en het is al 20 jaar mijn droom! Het is nu of nooit en het heeft gewoon zo moeten zijn. Na ruim 20 jaar lesgeven als “bijbaan”, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn logistieke baan opgezegd om mij volledig te richten op DogNosy.

Wat houdt dit concreet in?

Er is zoveel mogelijk. De jachttrainingen zullen natuurlijk gewoon door blijven gaan, maar er zullen ook andere trainingen en activiteiten bij komen.

En de trainingen zullen niet meer alleen in het weekend of de avond plaatsvinden, maar ook op doordeweekse dagen gedurende de dag.

Er zin heel veel ideeën en plannen. Binnenkort horen jullie meer hierover, maar om jullie alvast een beetje niewsgierig te maken, is er hier alvast een tipje van de sluier.

Klik hier voor de TEASER…

Nieuwsgierig geworden? Stuur een berichtje en je wordt op de hoogte gehouden.