WE STARTEN WEER NIEUWE GROEPEN! Op 21 augustus op vrijdagochtend en 13 september op de zondag starten er weer nieuwe Basis trainingen.

Deze training is bedoeld voor jonge honden na een puppytraining, maar ook voor oudere honden die nog niet eerder geapporteerd hebben of misschien alleen een balletje terugbrengen. Tijdens deze cursus leer je vooral hoe je je hond (goed) kunt laten apporteren. Daarnaast voegen we hier nog diverse oefeningen aan toe met betrekking tot de steadyness. Het is een combinatie van gehoorzaamheid en apporteren; we werken aan het wandelen zonder trekken, wat netjes volgen wordt, maar ook het komen op de fluit, vooruit sturen, zitten en liggen waarbij de baas weg kan lopen. 

Na deze training stroom je door naar de Jachttraining of naar Club DogNosy trainingen. We sluiten af met een examen, waardoor je je niveau kan toetsen.

Meer info en het inschrijvingsformulier kan je hier vinden: JACHTTRAINING.