JA HOOR… WE GAAN WEER BEGINNEN!

Zodra de corona regels weer gaan versoepelen, gaan er weer nieuwe jacht en apporteer trainingen starten in de omgeving van Rotterdam (rond de Bernisse en de Brielse Maas). Op alle niveau’s starten er nieuwe groepen en zijn er ook plekjes in bestaande groepen.

Over onze verschillende trainingen kan je HIER meer informatie vinden.

Als je hond een beginner is of je hebt net een puppytraining afgerond, dan hebben we eerst een basis training jacht en apporteren. Deze training zorgt voor een stabiele basis gebaseerd op steadiness (rust bewaren) en apporteren. Hierna kan je in elke beginnersgroep doorstromen binnen onze training of verder met de groep waarin je dat moment traint. 

Als je al eerder ergens hebt getraind heeft je hond al een bepaald niveau en is er vast een plek in een van onze bestaande groepen. We hebben groepen van beginners (C/starters) tot vergevorderd (A/Open).

Met nieuwe cursisten spreken wij over het algemeen een inventarisatieles af. Een inventarisatieles is een klein uurtje privé en we krijgen beiden een goed idee; hoe ik les geef en wat jij en jouw hond al kunnen en dus in wat voor groep je eventueel zou passen. Hierover nemen we nog contact op om een afspraak te maken.