Vrienden van DogNosy

Natuurlijk heeft DogNosy ook vrienden, vrienden met leuke activiteiten of artikelen die raakvlakken hebben met onze trainingen. Kijk gerust eens rond. En als cursist van DogNosy heb je een streepje voor…

Knuffelkleed & Zo

Het was een geweldige training bij Bianca. Tevreden van de les komt u thuis en zet u uw doos met Knuffelkleed & Zo spullen neer op de grond en de hond komt vrolijk kwispelend aangerend, duwt zijn neus in de doos en pakt…
Wat er volgt is aan u! Knuffelkleed & Zo is begonnen als webshop voor handgemaakte producten, denk hierbij aan kussens, knuffels en dekens, maar bevat inmiddels een ruim aanbod aan producten voor uw huisdier en deze wordt regelmatig aangevuld. Bekijk bijvoorbeeld de yak kaas stick, de Lickimat puzzels, de lekkere snacks van ZooLekker, de handgemaakte knuffelkleden en nog veel meer.


Als cursist van DogNosy krijg je met code DOGNOSY 5% korting en geen verzendkosten, want je kan het tijdens de les afhalen.

Shots By Ryanne

Altijd al mooie foto’s willen hebben van jouw hond? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben Ryanne, van Shots By Ryanne, een huisdierenfotograaf gespecialiseerd in hondenfotografie. Een ontspannen shoot voor hond en baas, mét mooi resultaat, is waar ik voor sta. Werken met de hond. Tijdens de shoot maken we de mooiste foto’s, waarbij apporteerfoto’s natuurlijk ook mogelijk zijn!
Als cursist van Dog Nosy ontvang jij 1 extra foto bij het zilveren, gouden en platinum pakket helemaal gratis.

Trimsalon Spetters

Mijn naam is Ingrid Kamps ik ben gediplomeerd honden en katten trimster.
Mijn trimsalon is gevestigd in Rotterdam.
Ik trim honden van groot tot klein, ras of niet, allemaal zijn ze welkom.

Bij mij krijgen alle honden en katten een 1 op 1 behandeling, dus geen salon vol dieren. Ik maak gebruik van natuurlijke shampoo’s / verzorgings producten en beschik over de nieuwste technieken en apparatuur.


En ja, ik ben natuurijk gek op beestjes 😊

MD Balanscoach

Heb je het idee dat jij en je hond niet op een lijn zitten? Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd? Marian gaat graag in gesprek met je om samen te kijken naar waar het probleem zit. Inzicht en Bach bloesems kunnen je een heel eind verder helpen op je pad en in de relatie met je hond.

Er zijn zoveel mensen die met geduld en liefde, hun dier ondersteunen om de balans terug vinden. Het gaat niet vanzelf en met alleen middelen kom je er vaak niet. Met geduld, liefde, middelen en de juiste aanpak of het juiste inzicht kun je heel ver komen!

Neem gerust contact met Marian en vertel dat je een cursist van DogNosy bent.

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448