Vrienden van DogNosy

Natuurlijk heeft DogNosy ook vrienden, vrienden met leuke activiteiten of artikelen die raakvlakken hebben met onze trainingen. Kijk gerust eens rond. En als cursist van DogNosy heb je een streepje voor…

Knuffelkleed & Zo

Het was een geweldige training bij Bianca. Tevreden van de les komt u thuis en zet u uw doos met Knuffelkleed & Zo spullen neer op de grond en de hond komt vrolijk kwispelend aangerend, duwt zijn neus in de doos en pakt…
Wat er volgt is aan u! Knuffelkleed & Zo is begonnen als webshop voor handgemaakte producten, denk hierbij aan kussens, knuffels en dekens, maar bevat inmiddels een ruim aanbod aan producten voor uw huisdier en deze wordt regelmatig aangevuld. Bekijk bijvoorbeeld de yak kaas stick, de Lickimat puzzels, de lekkere snacks van ZooLekker, de handgemaakte knuffelkleden en nog veel meer.


Als cursist van DogNosy krijg je met code DOGNOSY 5% korting en geen verzendkosten, want je kan het tijdens de les afhalen.

The Painting Redhead

Ik ben Ryanne van Herk uit Rotterdam en ga nu al ruim 2.5 jaar door het leven als The Painting Redhead. Wat begon met alleen abstracte schilderijen, groeide al snel uit naar een bedrijfje met schilderijen, onderzetters, vazen en diverse sieraden. Mijn specialisme: verwerken van bloemen uit eigen tuin. Sinds de komst van onze golden retriever puppy heb ik mijn lijn uitgebreid naar honden penningen. Zoals al mijn producten handgemaakt, en volledig naar eigen smaak te personaliseren, eventueel zelfs met gedroogde bloemen! Ook maak ik sinds kort aandenkens van bijvoorbeeld plukjes haar of as.

Als cursist van DogNosy krijg je met code DOGNOSY 10% korting en geen verzendkosten, want je kan het tijdens de les afhalen.

Poten Geluk

Ik ben Mireille van Steeg. Sinds 2018 hebben we een hond, een vizsla. Uit haar probleem ontstond voor mij een nieuwe hobby. Zij houd niet van halsbanden en ik des te meer. Ze krabt het liefst d’r nek open dus dan ga je opzoek naar iets wat niet irriteert of in ieder geval zo min mogelijk. Na een veel te duur halsbandje zag ik dat ik dat zelf ook kon maken. 

De naam Poten Geluk heb ik gekozen omdat ik wel van wat dubbelzinnigheid houd en de belangrijkste reden is toch wel om alle pootjes gelukkig te maken. Die van honden, maar ook van katten en paarden draai ik m’n hand niet om.

Als cursist van DogNosy heb je geen verzendkosten, want je kan het tijdens de les afhalen.

Trimsalon Spetters

Mijn naam is Ingrid Kamps ik ben gediplomeerd honden en katten trimster.
Mijn trimsalon is gevestigd in Rotterdam Overschie.
Ik trim honden van groot tot klein, ras of niet, allemaal zijn ze welkom.

Bij mij krijgen alle honden en katten een 1 op 1 behandeling, dus geen salon vol dieren. Ik maak gebruik van natuurlijke shampoo’s / verzorgings producten en beschik over de nieuwste technieken en apparatuur.


En ja, ik ben natuurijk gek op beestjes 😊

MD Balanscoach

Heb je het idee dat jij en je hond niet op een lijn zitten? Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd? Marian gaat graag in gesprek met je om samen te kijken naar waar het probleem zit. Inzicht en Bach bloesems kunnen je een heel eind verder helpen op je pad en in de relatie met je hond.

Er zijn zoveel mensen die met geduld en liefde, hun dier ondersteunen om de balans terug vinden. Het gaat niet vanzelf en met alleen middelen kom je er vaak niet. Met geduld, liefde, middelen en de juiste aanpak of het juiste inzicht kun je heel ver komen!

Neem gerust contact met Marian en vertel dat je een cursist van DogNosy bent.

Tigerbelts

Mijn naam is Zoey en ik ben 2 jaar geleden begonnen met het maken van custom made fitness riemen. Altijd met het idee om dit uit te breiden naar custom made riemen voor honden. Na veel oefenen en test modellen voor mijn eigen hondjes, maak ik nu ook custom made honden riemen volledig op maat van echt leer, met de naam van jouw liefste viervoeter! De naam word op de riem geborduurd zodat deze een lange levensduur behoud. Elke kleuren (zelfs print) combinatie is mogelijk om de perfecte riem samen te stellen voor jouw hond.

Als cursist van DogNosy krijg je 5 euro korting en geen verzendkosten, want je kan het tijdens de les afhalen.