DogNosy.online; vanuit uw luie stoel

Hoe moet u verder als u door omstandigheden niet makkelijk de deur uit kan of niet naar de hondenschool, denkt u aan geen auto, fysiek niet mogelijk of, ons allemaal bekend Corona beperkingen of quarantaine. U kunt nog steeds een hond nemen en training volgen bij ons.

Veel mensen weten tegenwoordig gelukkig hoe belangrijk het is om met de hond een training te volgen. Het is goed voor baas en hond om elkaar beter te begrijpen. Het is leuk om te doen voor zowel de baas en de hond. Maar het is ook goed voor de ontwikkeling van een hond, vooral een jonge hond of nog belangrijker pups. De jonge honden tot een jaar hebben gewoon extra aandacht nodig en veranderen elke dag weer door hun ontwikkeling zowel mentaal, fysiek als hormonaal. 

Begeleiding hierbij is cruciaal. Sommige honden gaan een redelijke standaard fase door, maar ook veel honden krijgen her en der wat moeilijkheden. Hoe gaat de eigenaar daarmee om? Je kunt veel vinden op internet, maar persoonlijke begeleiding is toch het beste.

Mede door de Corona pandemie en de behoefte om toch met honden door te kunnen trainen hebben wij ook trainingen online ontwikkeld. En zo ontstond DogNosy.online. De online trainingen heeft in stapjes uitgewerkte oefeningen en bijbehorende filmpjes welke laten zien hoe je de oefeningen uitvoert. Hierbij is rekening gehouden dat de oefeningen door iedereen gedaan moeten kunnen worden.

Cursisten kunnen via whatsapp filmpjes sturen en ondersteuning krijgen als een oefening niet lukt of toch anders gaat dan gepland. En er is ook een mogelijkheid om wekelijks begeleiding te plannen, waarbij de oefeningen nogmaals voorgedaan worden of waarbij cursisten de oefeningen zelf kunnen laten zien, en bijgestuurd kunnen worden door instructeurs van DogNosy. Hedendaagse technieken laten het toe om ook de begeleiding online te kunnen doen. Daarom de subtitel – Trainen vanuit uw luie stoel.

Kom je snel eens kijken bij DogNosy.online?

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448