Thema training “Basis dirigeren en lijnen lopen”

Ergens moeten we beginnen om de hond te leren in een rechte lijn van ons te vertrekken. Natuurlijk doen ze dit wel als er iets gevallen is, maar als ze niets hebben zien vallen en er geen paaltje staat, gaan ze dan ook? Deze problematiek gaan we bespreken en we behandelen een gedegen opbouw waarmee je na deze training zelf ook goed aan de slag kan. Verder behandelen we natuurlijk ook (als de tijd ervoor is) het sturen naar links en rechts en de stopfluit.

Details

  • Zaterdag 29 oktober 2022 – 9:30 – 12:30 uur
  • Locatie: Bernisse / Brielse Maas (Exacte locatie volgt)
  • Duur: 3 uur
  • Kosten: Euro 50 per deelnemer met hond
    • Cursisten van Dog Nosy krijgen Euro 10 korting
  • Vereisten voor deze training:
    • De hond moet al willen apporteren (in de bek houden en brengen).

We werken in kleine groepjes, dus de aantal plaatsen is beperkt. Als het vol is zullen we een reservelijst hanteren. Cursisten van Dog Nosy krijgen voorrang en korting op de workshops welke worden gegeven. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen zodra wij beginnen met de indeling en planning.

U wordt gevraagd om direct te betalen, hiermee verzeker je jezelf van deelname indien er voldoende plaats is, maar als de workshop vol is, of niet doorgaat, krijg je jouw betaling natuurlijk teruggestort.


Inschrijven

Totaal


Bij afzegging (stuur een email naar info@dognosy.nl) zal er gekeken worden of er reservedeelnemers zijn. Indien dit het geval is, krijg je jouw geld retour. Indien er geen reserve deelnemer is, krijg je jouw betaling minus Euro 15 retour (voor materiaal- en administratie kosten). Natuurlijk mag je ook zelf voor een andere deelnemer zorgen die jouw plaats inneemt. Laat dit dan wel weten ivm de groepsindeling (ook via info@dognosy.nl).

Algemene voorwaarden en privacy reglement kun je onderaan de pagina terugvinden.

Als je een factuur wenst, stuur dan even een email naar info@dognosy.nl.

Evenement tijdschema's (1)

21 januari
-
Dirigeren en (blinde) lijnen lopen voor de beginnende hond
admin admin

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448