Thema training “Omgaan met verleiding”

Leren luisteren en verleidingen negeren

Ook al vind de hond het heel leuk om te apporteren, zijn er vaak veel dingen die gebeuren om de hond heen. Deze dingen, zoals vallende dummies, schieten, andere honden, lokkers, wegschietend wild en soms zelfs het idee dat er wat ligt, zijn zo interessant dat de hond niet meer lijkt te luisteren.

Tijdens deze training willen we samen met jullie gaan zorgen dat de hond graag contact maakt met ons en gaat vragen of hij wel of niet daar wat mee mag doen en dan daarna de juiste keuze gaat maken.

Details

  • Zaterdag 21 januari 2023 13:00-16:00 uur
  • Locatie: Bernisse / Brielse Maas (Exacte locatie volgt)
  • Duur: 3 uur
  • Kosten: Euro 50 per deelnemer met hond
    • Cursisten van Dog Nosy krijgen Euro 10 korting
  • Vereisten voor deze training:
    • De hond moet graag willen apporteren en wel een redelijk voldoende mate van appel hebben onder “normale” omstandigheden.

We werken in kleine groepjes, dus de aantal plaatsen is beperkt. Als het vol is zullen we een reservelijst hanteren. Cursisten van Dog Nosy krijgen voorrang en korting op de thema trainingen welke worden gegeven. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen zodra wij beginnen met de indeling en planning.

Er wordt gevraagd om direct te betalen, hiermee verzeker je jezelf van deelname indien er voldoende plaats is, maar als de workshop vol is, of niet doorgaat, krijg je jouw betaling natuurlijk teruggestort.


Inschrijven
Bij afzegging (stuur een email naar info@dognosy.nl) zal er gekeken worden of er reservedeelnemers zijn. Indien dit het geval is, krijg je jouw geld retour. Indien er geen reserve deelnemer is, krijg je jouw betaling minus Euro 15 retour (voor materiaal- en administratie kosten). Natuurlijk mag je ook zelf voor een andere deelnemer zorgen die jouw plaats inneemt. Laat dit dan wel weten ivm de groepsindeling (ook via info@dognosy.nl).

Algemene voorwaarden en privacy reglement kun je onderaan de pagina terugvinden.

Als je een factuur wenst, stuur dan even een email naar info@dognosy.nl.

Evenement tijdschema's (1)

21 januari
-
Leren luisteren en verleidingen negeren
admin admin

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448