Thema training “Waterwerk”

We gaan er bij deze training vanuit dat de hond al wil en kan zwemmen. De hond die niet makkelijk kantjes neemt, kan wel meedoen, maar de hond die halverwege niet wil zwemmen omdat hij nog grond onder de voeten wil houden, die kan niet meedoen (stuur mij gerust een mailtje voor vervolg workshops).

We gaan aan het werk om de hond over het water te sturen, als het lukt om dit ook blind (zonder zichtbaar gevallen dummy) te doen, en afhankelijk van het niveau ook met verleidingen.

En we kijken naar de afwerking van het apport, dus niet schudden of neerleggen, als dat nodig is.Alles natuurlijk afhankelijk van het niveau en de tijd.

Details

  • Zaterdag 29 oktober 2022 – 13:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Bernisse / Brielse Maas (Exacte locatie volgt)
  • Duur: 3 uur
  • Kosten: Euro 50 per deelnemer met hond
    • Cursisten van Dog Nosy krijgen Euro 10 korting
  • Vereisten voor deze training: 
    • De hond moet naast willen apporteren, ook kunnen en willen zwemmen.

We werken in kleine groepjes, dus de aantal plaatsen is beperkt. Als het vol is zullen we een reservelijst hanteren. Cursisten van Dog Nosy krijgen voorrang en korting op de thema trainingen welke worden gegeven. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen zodra wij beginnen met de indeling en planning.

Er wordt gevraagd om direct te betalen, hiermee verzeker je jezelf van deelname indien er voldoende plaats is, maar als de workshop vol is, of niet doorgaat, krijg je jouw betaling natuurlijk teruggestort.


Inschrijven
Bij afzegging (stuur een email naar info@dognosy.nl) zal er gekeken worden of er reservedeelnemers zijn. Indien dit het geval is, krijg je jouw geld retour. Indien er geen reserve deelnemer is, krijg je jouw betaling minus Euro 15 retour (voor materiaal- en administratie kosten). Natuurlijk mag je ook zelf voor een andere deelnemer zorgen die jouw plaats inneemt. Laat dit dan wel weten ivm de groepsindeling (ook via info@dognosy.nl).

Algemene voorwaarden en privacy reglement kun je onderaan de pagina terugvinden.

Als je een factuur wenst, stuur dan even een email naar info@dognosy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448