Hondentraining

Ivm de huidige Covid-19 maatregelen, zijn onze groepstrainingen weer voorzichtig opgestart, in hele kleine overzichtelijke groepjes. Nog steeds staat onze eigen veiligheid voorop en we hebben dus ook een protocol; handen met zeep wassen voor aanvang training en minimaal 1,50 meter afstand bewaren. En natuurlijk, bij enige vorm van verkoudheid (zelf of gezin) blijf je thuis.


Pups hebben juist in de begin periode extra aandacht nodig om een goede start te maken. Als gedragstherapeut weet ik het effect van een slechte socialisatie.

Door de huidige situatie is er momenteel dus een mogelijkheid om de Training Online Puppy (TOP) te volgen, waarbij we de pups een goede basis kunnen bieden via een online training. Kijk hier voor meer informatie:  
Ga naar TOP

Maar inmiddels zijn de trainingen hervat dus kijk ook gerust verder voor de overige trainingen.


Door DogNosy worden er diverse trainingen verzorgd, en daarnaast is het mogelijk om maatwerk trainingen, groepstrainingen, workshops te verzorgen.

Bij ons staat het hebben van plezier met je hond centraal. Gezelligheid én de ontwikkeling van de samenwerking tussen baas en hond staan voorop. Uiteraard werken wij met positieve methodes, waardoor zowel u als uw hond razendsnel leren!

Kijk hieronder voor een impressie van de diverse mogelijkheden en klik gerust door naar de specifieke trainingen voor meer informatie.


JACHTTRAINING

Jacht of apporteer trainingen worden verzorgd in de diverse buitengebieden. Er zijn diverse groepen op verschillende trainingsniveau’s.

Kijk hier voor meer info


CLUB DOGNOSY

Helemaal nieuw is Club DogNosy. Dit is een leuke gevarieerde training waarbij diverse facetten van de hondentraining worden gecombineerd.

Kijk hier voor meer info.