Hondentraining

**Update** Onze groepstrainingen zijn weer hervat, gelukkig trainden wij altijd al in kleine groepjes, waardoor we naast individuele aandacht goed voor onze eigen veiligheid kunnen zorgdragen. We hebben dus ook een protocol; handen met zeep wassen voor aanvang training en minimaal 1,50 meter afstand bewaren. En natuurlijk, bij enige vorm van verkoudheid (zelf of gezin) blijf je thuis.

Maar kijk eens rond of er trainingen bij zitten die je interessant lijken en neem gerust contact op, er is nog plek en er worden regelmatig nieuwe groepen gestart.


Door DogNosy worden er diverse trainingen verzorgd, en daarnaast is het mogelijk om maatwerk trainingen, groepstrainingen, workshops te verzorgen.

Bij ons staat het hebben van plezier met je hond centraal. Gezelligheid én de ontwikkeling van de samenwerking tussen baas en hond staan voorop. Uiteraard werken wij met positieve methodes, waardoor zowel u als uw hond razendsnel leren!

Kijk hieronder voor een impressie van de diverse mogelijkheden en klik gerust door naar de specifieke trainingen voor meer informatie.


JACHTTRAINING

Jacht of apporteer trainingen worden verzorgd in de diverse buitengebieden. Er zijn diverse groepen op verschillende trainingsniveau’s.

Kijk hier voor meer info


CLUB DOGNOSY

Helemaal nieuw is Club DogNosy. Dit is een leuke gevarieerde training waarbij diverse facetten van de hondentraining worden gecombineerd.

Kijk hier voor meer info.


Pups hebben juist in de begin periode extra aandacht nodig om een goede start te maken. Als gedragstherapeut weet ik het effect van een slechte socialisatie.

Tijdens de Corona problematiek in het voorjaar van 2020 is er de mogelijkheid gecreëerd om de Training Online Puppy (TOP) te volgen, waarbij we de pups een goede basis kunnen bieden via een online training.

Inmiddels is gebleken dat dit ook mogelijkheden biedt voor mensen met onregelmatige diensten, of als u iets minder ter been bent, of als u geen vervoer hebt…

Kijk hier voor meer informatie: Ga naar TOP