Baas & hond coaching

Waarom coaching?

Stel je hebt specifiek gedrag wat je een hond wilt aanleren of afleren, maar in een groepstraining krijgt je dit niet voor elkaar. Als je in een groep traint is er vaak een bepaald gezamenlijk doel, zelfs als de trainer iedereen aandacht geeft, is het vaak niet mogelijk om aan een specifiek probleem veel aandacht te geven. Dat is gewoon niet handig, omdat er meer mensen zijn in een groep.

Dan is een coaching traject heel geschikt. Je traint individueel, waardoor je je eigen doelstellingen kan opstellen en hier naartoe trainen, geheel volgens je eigen tempo en wensen. Wij vinden dat dit ook moet kunnen en daarbij kunnen wij je helpen.

Het is daarnaast ook geschikt als je niet op vaste tijden kan trainen, bijvoorbeeld door werk of door ziekte of andere beperkingen. Individuele lessen zijn makkelijk in te plannen.

Tijdens deze individuele lessen gaan we dieper in op de voor u belangrijke onderdelen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Aandacht voor de baas en niet voor die andere honden
  • Wandelen zonder trekken
  • Respecteren van (watervogels) en konijnen
  • Komen als je erom vraagt

Eigenlijk is alles mogelijk, jij mag zeggen wat je wilt, dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken we een maatwerkplan. Sowieso kijken wij altijd naar wat jouw hond op dat moment nodig heeft want iedere hond (en jij als baas) is uniek. 

Baas & hond coaching pakket

De kosten voor een Baas & hond coaching pakket is Euro 165 (incl. BTW). Hiervoor krijg je vijf individuele lessen op maat en begeleiding, bestaande uit:

  • Een uitgebreide eerste les van ongeveer een uur. 
  • Vier individuele vervolglessen van 30 minuten.
  • Toegang tot diverse gefilmde oefeningen online om terug te kijken. 
  • Dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen via whatsapp
  • Bedoeld voor honden vanaf 6 maanden (voor puppy’s hebben we de puppy-coaching).

De lessen zijn vrij in te plannen in een periode van 3 maanden vanaf de eerste les. We maken gezamenlijk een afspraak en na elke les heb je genoeg huiswerk om zelf samen aan de slag te gaan. De snelheid bepaal je geheel zelf, of eigenlijk jij en jouw hond. 

Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden voor jou en jouw hond door een whatsapp te sturen naar 06-54325492 of via een mailtje naar info@dognosy.nl.

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448