Club DogNosy

Er zijn zoveel leuke dingen om met de hond samen te doen. Als u het lastig vind om te kiezen uit de verschillende sporten, dan is er de oplossing voor dit probleem; U wordt samen lid van Club DogNosy. 

Tijdens de trainingen van Club DogNosy combineren we gehoorzaamheid training met allerlei soorten hondensport en activiteiten, zoals apporteren, agility ofwel behendigheid, speuren, balans en coördinatie, rally-o, dogfrisbee en nog veel meer.

Je werkt op deze manier aan een goede samenwerking met je hond en bouwt een goede band op door het plezier dat jullie beiden hebben aan de lessen. En wie weet hebben jullie samen nog verborgen talenten!?

Om lid te worden van Club DogNosy moet u wel een aantal basis beginselen en oefeningen beheersen en omdat dit iets meer tijd kost, organiseren we hiervoor een workshop in de vorm van 3 uitgebreide lessen. Deze lessen van ruim anderhalf tot twee uur worden regelmatig georganiseerd.

Hierna ontvangt u een certificaat van deelname en daarna bent u officieel lid van Club DogNosy. Het is helemaal niet moeilijk om plezier te hebben, maar u moet er wel iets voor doen om lid te worden van deze leuke club. 

  • Data voor de Club Workshop volgen snel, zodra dit kan.