Jacht training C of B niveau

De C training is voor honden welke een basis gehoorzaamheid hebben en apporteren nieuw is of welke zijn doorgestroomd uit de pup/jeugdtraining. We trainen de honden voor een clubdiploma C of de basis voor het SJP B.

De B training is voor honden welke reeds een C diploma hebben behaald of de jeugd of C training doorlopen hebben, want er is een goede basis gehoorzaamheidsniveau gewenst. De onderdelen voor het B-diploma kan je vinden in “het rode boekje” van ORWEJA. Maar natuurlijk zullen we de trainingen ook spannender maken door combinaties te maken van de verschillende oefeningen (workingtest/MAP).  

De groepen zullen uit maximaal 6 cursisten bestaan. Tijdens deze training wordt er met dummy’s gewerkt, en ook met diverse soorten schade wild. Als u dat niet overigens niet wilt, hoeft het niet, u kunt dit aangeven.

Een regulier cursusblok bestaat uit 10 lessen van 1 a 1,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte). Een regulier blok kost € 165,00.

De zomer trainingen zijn lessen van gemiddeld 1,5 – 2 uur. Tevens is dit een langer blok en zal ongeveer 14-15 lessen zijn en duren tot eind juli. Deze zomercursus kost € 250,00.

Via het onderstaande formulier kunt u zich opgeven.