Puppy coaching

Tijdens de puppy groepstrainingen gaan we in op socialisatie, natuurlijk ook wat oefeningen, maar de nadruk ligt op het socialiseren van de pup. De pup moet wennen aan geluiden, andere honden en mensen om zich heen. Er worden ook de eerste commando’s aangeleerd. Dit alles spelenderwijs en op een positieve manier, door middel van het belonen van goed gedrag. Ook bij deze groepstraining leggen we een begin basis voor apporteren of andere sporten, want de pup moet willen samenwerken met de baas. 

Waarom puppy coaching?

Puppy coaching doen we meestal naast de puppy groepstraining, maar kan ook op zonder groepstraining. Mogelijk dat jij het lastig vindt om in een groep te trainen, vind je dat jouw hond sneller leert dan andere pups, of kan jij niet op vaste tijden te trainen, of wil je bepaald probleemgedrag van jouw pup aanpakken, maar misschien heb jij jouw eigen persoonlijke wensen over wat je van de pup verwacht. Voor jou hebben we de mogelijkheid om ook individuele lessen te volgen.

Tijdens deze individuele lessen gaan we dieper in op de voor u belangrijke onderdelen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Voor de jachthond; blijven zitten, rust op de plek, aan het been meelopen en komen op commando, de basis voor het apporteren, wild verkenning. 
  • Voor de net wat drukkere pup; rust creëren, meer aandacht voor de baas, met de baas iets willen doen, wandelen zonder trekken. 

Eigenlijk is alles mogelijk, jij mag zeggen wat je wilt, dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken we een maatwerkplan. Sowieso kijken wij altijd naar wat jouw pup op dat moment nodig heeft want iedere pup (en jij als baas) is uniek. 

Puppy coaching pakket

De kosten voor een puppy coaching pakket is Euro 150 (incl. BTW). Hiervoor krijg je vijf individuele lessen op maat en begeleiding, bestaande uit:

  • Een uitgebreide eerste les van ongeveer een uur. 
  • Vier individuele vervolglessen van 30 minuten.
  • Toegang tot diverse gefilmde oefeningen online om terug te kijken. 
  • Dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen via whatsapp
  • Begeleiding tot in de puberleeftijd
  • Bedoeld voor pups in de leeftijd tussen 2 en 6 maanden

De lessen zijn vrij in te plannen in een periode van 3 maanden vanaf de eerste les. We maken gezamenlijk een afspraak en na elke les heb je genoeg huiswerk om zelf samen aan de slag te gaan. De snelheid bepaal je geheel zelf, of eigenlijk jouw hond. 

Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw pup door een whatsapp te sturen naar 06-54325492 of via een mailtje naar info@dognosy.nl.

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448