Puppy Training

Momenteel op vrijdagochtend, eventueel mogelijk op maandagochtend, en straks als het langer licht is in de avond, is er een puppy training. De puppy groep bestaat uit maximaal 5-6 hondjes.

Als u deel wilt nemen aan de puppy training, dan graag de pup zo vroeg mogelijk opgeven. Zeker voordat hij/zij bij de fokker opgehaald wordt. Wij kunnen dan al een afspraak maken voor de eerste les. De eerste les is individueel, waarbij ik veel zal vertellen over wat u nodig heeft en hoe we de training gaan aanpakken.

De volgende les kan er dan in de bestaande groep ingestroomd worden. De training is dus doorlopend en er zitten hondjes in van verschillende leeftijden. Maar de diverse oefeningen zullen ieder op het niveau van pup en baas gedaan worden. Dit is maatwerk, immers elke pup, baas en combinatie is weer anders.

De puppy training zal het gehele jaar gegeven worden, zodat pups altijd met 8/9 weken zullen/kunnen instromen. Op die wijze kunnen op jonge leeftijd de eerste commando’s worden aangeleerd en een goede basis gelegd worden. Er wordt rekening gehouden met de vervolgopleiding van de hond. Als uw pup eraan toe is, kan u doorgaan met de Jeugd training.

We werken in blokken en een blok bestaat uit 5 of 10 lessen van ongeveer 45 minuten tot een uur, afhankelijk van leeftijd en wat het hondje aankan. Een blok kost respectievelijk € 62,50 of € 125,00. Via het onderstaand formulier kunt u zich opgeven.