TOP – Training Online Puppy

Indien u door omstandigheden niet in staat bent om wekelijks een puppytraining bij te wonen, dan is dat heel jammer voor u, maar ook voor de pup. Pups hebben juist in de begin periode extra aandacht nodig om een goede start te maken. Als gedragstherapeut weet ik het effect van een slechte socialisatie. En verder heeft u met een nieuwe pup in huis vaak alledaagse vragen, welke u in normale situatie aan een trainer zou kunnen vragen tijdens cursus. U kunt op internet terecht, waar diverse sites en iedereen uw vragen zal beantwoorden, maar met alle aangeboden tips en oplossingen ziet u dan door de bomen het bos niet meer.

Daarom biedt DogNosy een puppy training online aan: TOP – Training Online Puppy

Wat houdt de TOP in?

  • 1-2x per week stapsgewijs instructies met filmpje(s) om samen met uw pup een goede basis te leggen; 
  • 1x per week de mogelijkheid voor een contact moment online, waarin u kunt vertellen hoe het gaat en welke uitdagingen u met uw pup bent tegengekomen;
  • 1x per week een gezamenlijk contact moment online, waarin de uitleg van de oefeningen, en u ook hoort wat anderen momenteel doen met hun pups (zoveel mogelijk zelfde leeftijd)
  • Een groep waarin u online filmpjes kunt delen, vragen kunt stellen en natuurlijk beantwoord krijgt via whatsapp;

Waarom zou u de TOP doen?

Behalve een goede socialisatie, waarbij we rekening houden met wat er mogelijk is in deze tijd, werkt u aan goed contact en samenwerking met uw pup. Tevens legt u een goede basis voor eventuele vervolgtrainingen. 

StartPer direct zodra pup in huis komt
Duur10 weken
KostenEuro 100
Euro 115 inclusief startpakket
StartpakketClicker, beloningstasje, fluit met koord (incl verzenden)

Schrijf u in, zodat u direct kunt starten zodra uw pup in huis is.