Marjolein Wiersema

Ik ben Marjolein Wiersema en heb sinds 1999 honden. Het begon allemaal met 2 Tollertjes, daarna 2 blonde Labrador Retrievers, waar later een kruising Jack Russell/Dwergpincher bij kwam. Met de Tollers heb ik de eerste stappen in met het reddingswerk gemaakt.

Mijn Labrador Joy is altijd een Reddingshond in hart en nieren geweest, maar we hebben samen de nodige prijzen met Aporteersport in de wacht gesleept. Met Bliss, mijn andere labje, was een 100% Fieldtrial en met haar heb ik een carrière switch naar de jacht gemaakt

Marjolein Wiersema

Inmiddels ben ik ongeveer 14 jaar in de jachtwereld actief. Het begon zo af en toe naast het reddingshondenwerk voor de lol, maar dat groeide na een kleine 2 jaar uit tot een serieuze hobby. Het heeft een aantal jaar op een laag pitje gestaan, maar met de komst van mijn Golden Retriever Bram, in 2021, kan ik mijn hart weer ophalen, zowel met de trainingen als af en toe mee op jacht in de praktijk.


Onze roedel wordt compleet gemaakt door Catootje, ons heerlijke herplaatsertje uit Curacao. Verder ben ik heel gelukkig met mijn partner Jeroen en wij wonen samen met Bram en Catootje in het wonderschone Berkel en Rodenrijs

In 2003 heb ik Algemene Vorming bij O&O gevolgd. Ik heb Bianca zo’n 12 jaar geleden leren kennen tijdens de apporteerlessen met Joy en inmiddels is zij een dierbare vriendin.

In 2023 heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met de opleiding tot Kynologisch Instructeur. Ik heb inmiddels de eerste module met goed gevolg afgerond en heb ontzettend veel zin om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Ik ben er van overtuigd dat ik door mijn eerdere werkervaring, waar de mens centraal stond, de ideale combi kan maken door mijn passie, de hond eraan toe te voegen. Ik krijg energie om met de juiste opbouw een hond, maar zeker ook het baasje erachter te zien groeien. Het moment dat je het kwartje ziet vallen…dat is waar ik het voor doe!

Bij DogNosy help ik regelmatig bij de de lessen, dus misschien tot ziens!

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448