Sherilyn

Mijn naam is Sherilyn van Rooijen. Ongeveer 13 jaar geleden heb ik Bianca leren kennen. Op mijn 14e volgde ik de GBO cursus bij Bianca met onze Golden Retriever (Ziggy). Ziggy was een enorme clown en heeft ons toendertijd hard aan het werk gezet.

Vanaf kleins af aan heb ik altijd al een enorme band met honden gehad. Iedere dag was ik met onze Golden Retriever (Jazzy) bezig om haar nieuwe dingen aan te leren.

Begin 2020 ben ik begonnen aan de opleiding tot gedragstherapeut voor honden bij DogVision om mijn hobby verder uit te breiden. Het lijkt mij namelijk ontzettend leuk om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Inmiddels al een aantal modules afgerond waaronder in april 2021 Kynologisch Instructeur.

Ik woon samen met mijn vriend in Brielle en sinds eind 2019 hebben we ons “gezin” uitgebreid met Tobi. Tobi is een kruising Border Collie (waarschijnlijk met een Grote Münsterländer) en komt uit het asiel. Toen hij bij ons kwam kende hij nog niks (had nog nooit in een huis gewoond), waardoor we hem een hoop hebben moeten leren. We kunnen ons al geen leven meer voorstellen zonder een hond.

Met het oog op de opleiding om zo veel mogelijk te leren ga ik regelmatig Bianca assisteren bij de trainingen en de gedragscoachingstrajecten.

Inmiddels ben ik ook mijn eigen hondenschool begonnen in Stellendam, FurEver Hondentraining.

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448