DogNosy bestaat 5 jaar!

Daarom willen wij ALLE cursisten met de hele roedel (gezin) uitnodigen op

zaterdag

30 september 2023

De locatie wordt Spijkenisse.

Het thema van de dag is “OUT OF THE BOX”. Het belooft een gezellig dag te worden, we zitten al vol met ideeën en zijn al vol aan het organiseren geslagen.

We organiseren een werkproef voor de honden van de jachttraining. Een werkproef is eigenlijk een mengelmoes van wat wij tijdens de lessen trainen en oefenen. Maar het thema zegt het al, het kan ook net effe anders. Geen paniek hoor, we doen geen hele rare dingen ;-), het moet leuk blijven voor baas en hond.

Maar ook de puppen en jonge honden zijn welkom, voor hen zal er een (kortere) workshop georganiseerd worden, want anders is het een te lange dag.

En als er meerdere honden in het gezin zijn, die mogen ook meedoen, gewoon GEZELLIG!

Nog niet alles is bekend, maar we starten om 9:00 uur en het zal tot ongeveer 16:00 uur duren.

Op de locatie is ruimte zat om te zitten, binnen en buiten en we regelen ook dat er wat te eten en drinken te verkrijgen is. Dus gewoon gezellig met elkaar een dagje keuvelen over en kijken naar honden!

Hoe de precieze indeling van de dag zal zijn is afhankelijk van het aantal deelnemers. En daarom vragen we je wel om ASAP in te schrijven voor deze dag en dat kan door onderstaand formulier in te vullen. We zullen natuurlijk zo snel mogelijk meer laten weten.

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448