Puppy Terugkom Middag

Zondag 5 juli 2020 om 14:00 uur organiseren DogNosy hondentraining en The Dutch Coast samen een puppy terugkom middag voor het nest van Pyrat en Lilly . Deze activiteit is leuk voor oud en jong, maar ook voor pups en grote honden.

Voor de jeugd en de oudere honden is er een puzzel/speurtocht, waarmee je een echte schat kunt winnen.

Voor de volwassenen en de pups, is er een puppy training, in de vorm van een parcours met betrekking tot allerlei voorzetsels: op, in, over, achter, onder, tussen, etc…

Natuurlijk kunnen jullie ook alle vragen stellen over de pups en hun gedrag en wordt ook heel veel hierover tijdens het parcours besproken.

Er worden gedurende de dag actiefoto’s gemaakt door Sanne, dit is tevens een uitstekende mogelijkheid om een leuke foto te laten maken van het hele gezin met de honden erbij.

Verder zal Sanne, natuurlijk onder het toeziend oog van moeder Lilly, de stambomen van haar pups uitreiken aan jullie op deze dag.

Voor een lekker hapje en een drankje wordt gezorgd. Om te zorgen dat we goed voorbereid zijn en voldoende te happen en te drinken hebben vragen wij u om u zo snel mogelijk op gegeven via onderstaande link.
Volwassenen
€ 8,50
Kinderen
€ 6,00
Totaal


Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448