Thema training “Dirigeren gevorderd”

Dirigeren, lijnen, verleidingen voor de gevorderde hond

De hond kan mooie rechte lijnen lopen en weet wat links en rechts is. Hij luistert ook goed naar de stopfluit en kan op afstand gestopt worden en volgt vervolg aanwijzingen op.

We willen de honden wat meer uitdaging bieden en dus bijvoorbeeld meervoudige opdrachten, verleidingen en sleepsporen in deze scenario’s gaan toevoegen.

En we kunnen ook wat “probleem”gebieden aanstippen, dus benoem die gerust in de opmerkingen.

Details

  • Zaterdag 10 december 2022 – 13:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Bernisse / Brielse Maas (Exacte locatie volgt)
  • Duur: 3 uur
  • Kosten: Euro 50 per deelnemer met hond
    • Cursisten van Dog Nosy krijgen Euro 10 korting
  • Vereisten voor deze training: 
    • De hond moet graag willen apporteren en wel een redelijk voldoende mate van appel hebben onder “normale” omstandigheden.

We werken in kleine groepjes, dus de aantal plaatsen is beperkt. Als het vol is zullen we een reservelijst hanteren. Cursisten van Dog Nosy krijgen voorrang en korting op de thema trainingen welke worden gegeven. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen zodra wij beginnen met de indeling en planning.

Er wordt gevraagd om direct te betalen, hiermee verzeker je jezelf van deelname indien er voldoende plaats is, maar als de workshop vol is, of niet doorgaat, krijg je jouw betaling natuurlijk teruggestort.


Inschrijven

Totaal


Bij afzegging (stuur een email naar info@dognosy.nl) zal er gekeken worden of er reservedeelnemers zijn. Indien dit het geval is, krijg je jouw geld retour. Indien er geen reserve deelnemer is, krijg je jouw betaling minus Euro 15 retour (voor materiaal- en administratie kosten). Natuurlijk mag je ook zelf voor een andere deelnemer zorgen die jouw plaats inneemt. Laat dit dan wel weten ivm de groepsindeling (ook via info@dognosy.nl).

Algemene voorwaarden en privacy reglement kun je onderaan de pagina terugvinden.

Als je een factuur wenst, stuur dan even een email naar info@dognosy.nl.

Kynologisch Adviesbureau Dog Nosy
Stuurboord 21
3181 NM Rozenburg
KvK 69933448